085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Maastricht
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Maastricht

Een aanbouw laten plaatsen?

Veel mensen zouden graag een grotere woning willen. Verhuizen is echter niet altijd mogelijk. Gelukkig zijn er andere opties om een groter woonoppervlak te realiseren, zoals het plaatsen van een aanbouw. Tegenwoordig heeft u de keuze tussen een traditionele of een prefab aanbouw. Laatstgenoemde is sneller en goedkoper, maar biedt minder mogelijkheden dan een traditionele uitbouw. Uiteraard bepaalt ook de vorm en de grootte van de aanbouw wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Als u woonachtig bent in Maastricht of in de buurt van Maastricht, informeert de door ons aangedragen professional u graag over de mogelijkheden van een aanbouw. Vanzelfsprekend kunt u bij hen ook een offerte aanvragen voor de werkzaamheden.

Creƫer meerwaarde door een aanbouw

Het plaatsen van een aanbouw is niet alleen een manier om uw woning te vergroten, een aanbouw zorgt bovendien voor meerwaarde aan uw woning. Het is dan wel belangrijk dat de aanbouw op professionele wijze geplaatst wordt en in overeenstemming is met de rest van uw woning wat betreft grootte en uitstraling. Als u in Maastricht de door ons aangedragen professional inschakelt, informeren ze u hier graag over.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606