0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Maastricht
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Maastricht

Badkamer verbouwen

De badkamer is een ruimte in uw woning waar u elke dag komt. U wilt graag dat deze plek een frisse uitstraling heeft, makkelijk schoon te houden is en bovenal comfortabel is. Niets is immers ontspannener dan een lekkere douche of bad na een lange werkdag!

Wilt u uw badkamer verbouwen? We adviseren u graag over de talloze mogelijkheden! Nieuwe tegels, een nieuw wasmeubel of ook direct een stortdouche, een stoomcabine of een bad installeren? Zowel kleine als grote veranderingen kunnen uw badkamer direct een andere uitstraling geven. Een verbouwing kan dus zowel voor een klein als een groot budget!

Is uw badkamer aan een opknapbeurt toe?

Een badkamer verbouwen vergt een eenmalige investering, maar zorgt vaak ook direct voor meerwaarde aan uw woning. Zo geniet u niet alleen van een vernieuwde badkamer, maar ook nog eens van de voordelen die het oplevert voor de verkoopbaarheid van uw huis!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer of wilt u weten wat de door ons aangedragen professional werkzaam in Maastricht allemaal voor u kan betekenen? Bel dan vrijblijvend naar 0800 255 3733. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606