085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Maastricht
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Maastricht

Badkamer verbouwen

De badkamer is een ruimte in uw woning waar u elke dag komt. U wilt graag dat deze plek een frisse uitstraling heeft, makkelijk schoon te houden is en bovenal comfortabel is. Niets is immers ontspannener dan een lekkere douche of bad na een lange werkdag!

Wilt u uw badkamer verbouwen? We adviseren u graag over de talloze mogelijkheden! Nieuwe tegels, een nieuw wasmeubel of ook direct een stortdouche, een stoomcabine of een bad installeren? Zowel kleine als grote veranderingen kunnen uw badkamer direct een andere uitstraling geven. Een verbouwing kan dus zowel voor een klein als een groot budget!

Is uw badkamer aan een opknapbeurt toe?

Een badkamer verbouwen vergt een eenmalige investering, maar zorgt vaak ook direct voor meerwaarde aan uw woning. Zo geniet u niet alleen van een vernieuwde badkamer, maar ook nog eens van de voordelen die het oplevert voor de verkoopbaarheid van uw huis!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer of wilt u weten wat de door ons aangedragen professional werkzaam in Maastricht allemaal voor u kan betekenen? Bel dan vrijblijvend naar 085 - 106 1600. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klusbedrijf die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606