085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Maastricht
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Maastricht

Tijd om te verbouwen?

Is het tijd om uw woning te verbouwen? Zit u er al tijden over te denken om veranderingen in uw woonkamer aan te brengen, maar komt u er maar niet aan toe? Schakel dan de vakmannen in van de door ons aangedragen professional! Zij zorgen ervoor dat we met u om de tafel gaan zitten om uw wensen en behoeften om te zetten in een werkbaar plan. Als u ervaren klussers inschakelt gaat de klus niet alleen sneller, maar weet u ook nog eens zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Verbouwspecialist in Maastricht

de door ons aangedragen professional heeft in Maastricht en in de wijde omgeving van Maastricht vele jaren ervaring met het verbouwen van woningen en kantoorpanden. Wilt u uw badkamer verbouwen, omdat u meer ruimte wil of meer luxe? Of wilt u uw zolder verbouwen, zodat u eenvoudig een extra slaapkamer kunt creëren? de door ons aangedragen professional komt graag bij u langs om de situatie te bekijken, u te adviseren en vervolgens vrijblijvend een offerte op te stellen. Bel direct 085 - 106 1600 voor een afspraak

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606