Zolder verbouwen voor meer ruimte

Heeft u meer ruimte nodig in uw woning? Wilt u graag een extra slaapkamer creëren of juist een werkkamer of speelzolder? Er zijn talloze mogelijkheden door uw zolder te verbouwen.

Als klusbedrijf hebben wij al menig zolder verbouwd. We gaan dan ook graag met u om de tafel om uw wensen, budget en behoeften te bespreken. Aan de hand van deze inventarisatie kunnen wij een plan opstellen. Een zolder verbouwen kan u snel veel opleveren. Niet alleen creëert u meer ruimte, maar ook meerwaarde aan uw woning!

Isolatie van de zolder

Bij een zolderverbouwing komt vaak ook isolatie aan bod. Via uw dak verliest uw woning veel warmte, of wordt het in de zomer juist heel warm. Door middel van zolderisolatie is dat snel verleden tijd. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar bovendien voor een besparing op uw energierekening!

Zolder oplossing in Maastricht?

U wilt uw vernieuwde zolder natuurlijk wel makkelijk kunnen bereiken. Heeft u al een vaste trap naar uw zolder? Of moet uw huidige trap gerenoveerd worden? Ook daar denken wij over na. Wij bieden graag een totaaloplossing!  Wilt u meer weten over onze diensten? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan ons offerteformulier in en u hoort zo spoedig mogelijk van ons!